Hva skjer?

Aktivitetter for første halvdel av 2015

Torsdag 30. april:
Ønsker du å blogge, men vet ikke helt hvordan du kommer igang?
Eller har du lyst til å ta bloggen ett steg videre? Nå har du muligheten til å både lære mer om blogging og veien til bloggsuksess, samt delta på et underholdende foredrag!
Torsdag 30. april kl 19.00-20.00 kommer årets mammablogger, Marte Frimand-Anda, er frilansjournalist og har den kjente bloggen casakaos.no.
Marte har en herlig avslappet og ujålete stil, og blogger om de hverdagslige utfordringene vi alle kjenner oss igjen i.

Stedet er Verdensspeilet i Fredrikstad, og er gratis for medlemmer. 100kr for ikke-medlemmer.
Vi møtes for mingling fra kl 18.00 av, og man kan sitte igjen utover kvelden om man ønsker å skravle litt eller ta et glass vin. Verdensspeilet vil lage en egen rabattert meny for oss, så mer info rundt dettte vil komme.
Så kryss av i kalenderen allerede nå, og inviter gjerne med en venn eller venninne til en morsom og inspirerende kveld!

Fredag 12. juni:
Årets Sommerfest!
Trenger du et lite avbrekk fra jobb og mas? Sommerferien står like rundt hjørnet, og da er det vel på tide å unne seg en liten fest med likesinnede gründergirls!
Vi kjører på høy champagneføring og rød løper, og stedet er – hold dere fast – Litteraturhusets takterasse!
Terrassen er reservert for Gründergirls hele kvelden, og vi setter sammen en flott buffet-meny med velkomstdrikke og drikke til maten. Vi vil ha enkel men smakfull underholdning, og egen bar der man kan kjøpe seg forfriskninger utover kvelden.

Nytt for året er at vi etter kl 22 åpner dørene for andre innbydde ikke-medlemmer, som er potensielt nye Gründergirls. Derfor vil sommerfesten også publiseres på den åpne Facebook-siden.
Vi får også besøk av vår søsterorganisasjon «Gründerlycke» fra Rakkestad. De er ca 25 medlemmer, og de gleder seg til å bli bedre kjent med oss.
Mer info om tidspunkt, agenda og pris vil komme etterhvert.

August og september:
Dato er ikke satt ennå.
Vi tenker å kjøre en workshop i august med fokus på et mulig kommende event i september. Dette er helt på idéplanet ennå, og vi ønsker å få tilbakemeldinger fra dere på om dette er interessant.
I slutten av september tenker vi å kanskje arrangere en Gründergirls-messe i Hydrogenfabrikken. Alle medlemmer skal få muligheten til å ha en stand på denne messen, og presentere seg selv og sin bedrift. Dette for både rekruttering og blest rundt vår organisasjon, men også for å øke bevisstheten innad hos oss medlemmene om hvem vi er og hvilke ressurser vi innehar.
Vi i styret vil jobbe fram avtaler på rimelige pakker på enkle messeartikler som rollups, visittkort og flyere, for de som trenger det.
Mulig vi også har et eller flere faglige innlegg ila dette arrangementet.
De som har produkter/artikler å selge, skal selvføgelig få kunne selge dette der.
Priser og detaljer rundt dette vil komme etterhvert, men vi vil som sagt høre fra dere om dette er interessant da dette er en tidkrevende prosess som vi i styret må vurdere om vi kan ta på oss.

November:
I november blir årets julebord arrangert. Det er vel ørlitte for tidlig å si mer om dette nå som våren såvidt har kommet, og sommeren er nå det de fleste av oss ser fram i mot. Så her vil det altså komme info etter sommeren.

Som sagt vil vi fylle på med bli-kjent-kvelder og lunchtreff, både i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Nå skal vi ha fokus på nettverk, samhold, våre interne ressurser og FELLES SUKSESS!
Invitasjon til arrangementene vil komme fortløpende.

—-

Aktiviteter fra fjoråret

2014/2015
Denne høsten ser ut til å bli innholdsrik. Her er en rask oversikt over høsten og vinterens arrangementer, og mer informasjon rundt hvert arrangement vil komme fortløpende.

20. oktober: Workshop for medlemmer
Del 2: fortsettelsen på workshopen vi hadde samme dag som sommerfesten i juni. Vi jobber med å vaske fram konseptet ”Gründergirls pakken”, som vil være et solid hjelpemiddel for alle våre medlemmer i alle faser ved å drive/starte egen bedrift.

6. november: Foredragskveld
”Godt rustet for en hektisk hverdag” holdt av Nina Løkke Bøckmann i Mammamagi.
Gratis for medlemmer, 100kr for ikke-medlemmer.

18. november: Kvinner som våger-konferansen på Hydrogenfabrikken i Fredrikstad.

19. november: Women´s entrepreneurship day
Gründergirls er invitert til å delta og dele erfaringer om nettverket vårt på Women´s entrepreneurship day 19. November i Oslo. Veldig morsomt og flott profilering! Dere kan lese mer om arrangementet her http://www.womenseday.org

28. november: Årets julebord for medlemmer!
Hold av datoen, jenter! :)

9. desember: Presentasjonsmøte for medlemmer
Vi har tenkt å ta opp noen gode tradisjoner som det nå er en stund siden vi har praktisert. Etter å ha fått en del tilbakemeldinger fra medlemmene, ønskes det å ha en presentasjonskveld, der alle som ønsker det skal få presentere seg selv og sin bedrift i korte trekk.

22. januar 2015: Årsmøte
Gjennomgang av regnskap og årsberetning, samt valg av styremedlemmer.