hpy_770x510

Månedens Gründer Girl April – Nina Løkke Bøckmann

Gründer Girls presenterer Nina Løkke Bøckmann!
Grunnlegger av HAPPYlets.

Hvem er du og hva gjør du?
Jeg har et engasjement innenfor flere områder. Den røde tråden er likevel klar: Jeg ønsker å bidra til mer trivsel og mer glede i denne verden. Et stort hårete mål, jeg vet, men det er slike mål som virkelig motiverer meg.

Videre er jeg kursholder i regi av Diameta hvor jeg foreleser om god selvfølelse for barn, ungdom og på senere tid voksne. Jeg holder gjerne foredrag for bedrifter, lag og foreninger som ønsker økt motivasjon og trivsel. For det er det det handler om; hvordan vi mennesker motiveres. HAPPYlets er likevel det jeg brenner mest for per nå.

Du har nettopp lansert en armbåndskolleksjon som heter Happylets, fortell oss litt om hvordan du kom på ideen og hvordan du utviklet den.
Jeg kom på ideen for fire år siden. Hele tanken med armbåndene er å gi hverandre komplimenter som vi kan ha med oss hele tiden. Komplimentene, eller “notetoself” vi gir oss selv, er fine påminnelser på både gode og “dårlige” dager da tankekverna går. Og i en verden der vi bombarderes med inntrykk, og hvor det er lett å føle at vi ikke strekker til, trenger vi slike påminnelser.

De siste årene har jeg testet, prøvd og feilet. Høsten 2015 fikk jeg imidlertid et vennlig spark i stjerten og ved hjelp av gode kontakter og rause mennesker, kom jeg godt i gang. Det handler ofte om å ha tro på seg selv; tro på at man er god nok og at man har det som skal til for å lykkes.

Du var nylig med i både Fredrikstad Blad og Halden Arbeiderblad. Hva er dine beste tips til andre gründere for å lykkes med sine ideer, samt få oppmerksomhet? Mine beste tips er å ikke gi opp. Det er et sitat som sier; hvis du ikke kan stoppe å tenke på det, skal man ikke stoppe å jobbe for det. Det er litt sånn det har vært. Jeg har ikke fått det ut av hodet. Og selv om ting ikke alltid blir som vi ønsker, så er det viktig å holde fokus på det vi ønsker hele tiden. Finne ut av ting. Se fremover. Tillit og tro er to viktige stikkord. Det er også viktig å ikke tenke for mye. Man kan fort tenke på seg mange problemer man ikke har. Mental innstilling tror jeg er forskjellen på suksess og nederlag. Og så må man tørre. Ikke være redd. Ikke bry seg så mye om hva andre synes. Og så må man ta action. Just do it, som Nike sier. Don’t think, just do har blitt mitt motto. Ett av dem.

Hva kan vi se mer av fra deg fremover?
I tillegg til HAPPYlets armbånd vil vi utvikle andre produkter innen samme merkevare. Klistremerker som vi for eksempel kan lime på boktrekket til barna våre, samt kort for å nevne noe. Når vi gir bort en så fin gave som HAPPYlets er, er det gull verdt åskrive ned noen ord. På den måten får komplimentet på armbåndet enda mer kraft. En bursdagskalender er også i produksjon. Og du skal ikke se bort fra at det etterhvert kommer andre produkter med påminnelser, støttende ord og rause komplimenter fra hjertet.

Jeg har også lansering på de to første bøkene i en serie barnebøker, en bokserie som handler om søskenparet Oda og Oskar og deres relasjoner. Bøkene belyser både små og store utfordringer barn blir utsatt for i hverdagen. Bøkene ble skrevet i 2013 og det er derfor tilfeldig at disse også får lansering i 2016.

Hva synes du er det beste med Gründer Girls?
Jeg har vært medlem i Gründer Girls i cirka to år, og det er et fantastisk nettverk med flinke damer. Som gründer er det godt å ha et nettverk med likesinnede damer som støtter deg i din prosess og noen vennskap har det også blitt.

 

Vi heier på deg, Nina! Takk for at du delte med oss.

Følg Nina på hennes kanaler:
Hjemmeside: www.happylets.com
Facebook: HAPPYlets
Instagram: Agiftbetweenhearts