gg_web_julebord15

Julebord og styling-vorspiel

Velkommen til årets julebord!

Vi i styret har den glede av å invitere dere alle til julebord fredag 20. november på Restaurant Fabel på Litteraturhuset i Fredrikstad.
Restauranten har satt opp en fin 2-retters meny til oss der vi kan velge mellom 4 hovedretter og 2 desserter. De har reservert Chambre for Gründer Girls den kvelden, så vi får sitte litt for oss selv med flott utsikt mot elven og promenaden.
Oppmøte for middag er kl 1900 og så setter vi oss til bords så fort alle er på plass.
Med i prisen på 550,- pr pers, er det da 2-retters middag, en velkomstdrink, og en drikke til maten.

Nytt i år er at vi har et lite make-up og styling vorspiel fra kl 17oo. Vårt nye medlem Lillian Torbjørnsen Greni i Lillis Verden vil åpne sine dører i sitt studio på Dammyr for oss. Fra Lillis Verden er det gåavstand ned til brygga og Restaurant Fabel.
Lillian gir oss rask innføring i festsminke og litt bistand på både hår og make-up for kvelden. Eneste kriterie er at alle møter med pålagt foundation slik at man er klar for å ta fatt på selve stylingen og finpussen.
Gründer Girls står for enkel bevertning, og vi kan røpe at det blir bobler i glasset for de som stiller til styling vorspielet.
Vi bør være minimum 10 personer, og det vil koste 300,- pr pers, som kommer i tillegg til prisen på julebordet.

Påmeldingsfrist til julebordet er 16. november.
Påmeldingsfrist til stylingvorspiel er 2. november.
Påmeldingene er bindende. Detaljer rundt betalinger vil komme senere.

Påmelding kan gjøres allerede fra nå av ved å sende en epost til jegermed@grundergirls.no og merk det med Julebord i emnefeltet. Dersom du også ønsker å delta på styling-vorspielet, så skrives det i eposten.

Velkommen til årets julebord! Vi gleder oss til en flott aften med god mat, latter og førjulshygge!

Hilsen fra oss i styret
Mone, Elin, Nina, Alefiyah, Jeanette og Ann-Helen