web_770x510_hoest15_2

Aktiviteter høst og vinter 2015

Nå er sommeren på hell, og vi ser frem til en inspirerende høst med bla. Kvinner som Våger konferansen, Bli kjent-kvelder, hyggelige månedslunsjer i gründerbyene våre, og sist men ikke minst: årets julebord!
Her er en oversikt over høstens og vinterens aktiviteter.

Kvinner i Sentrum fredag 18. september

Årets Kvinner i Sentrum går av stabelen fredag 18 september, på City Scene i Fredrikstad. Kom og La deg inspirere, motivere og begeistre en hel dag under ledelse av Pernille Sørensen.
Foredragsholdere: Ingvard Wilhelmsen, Mia Törnblom, Kathrine Aspaas, Trond Delbekk.
Vanlig pris for foredraget er 1495,- inkl lunch, kaffe og frukt, men vi har fått en aldri så liten Gründer Girls-rabatt. Pris for medlemmer 1395,-
For å få denne rabatten, må du sende styreleder en epost. Denne eposten blir da videresendt til riktig person for rabattert pris.

 

Bli Kjent-kvelder – 17. september og 22. oktober

Vi vil bli bedre kjent med medlemmene våre, og inviterer til uformelle Bli Kjent-kvelder i Halden og Fredrikstad. Ta gjerne med deg noe av arbeidet ditt, presenter firmaet ditt, eller møt opp for en hyggelig og inspirerende skravlekveld. Vi ønsker både medlemmer og andre kvinnelige gründere velkommen torsdag 17. september i Fredrikstad og 22. oktober i Halden. Arrangementer vil bli opprettet på våre facebooksider samt komme i aktivitetskalenderen på websiden vår.

 

Kvinner som våger konferansen 3. november

3. november ønsker Kvinnovasjon, Gründer Girls og BPW Follo velkommen til årets Kvinner som våger konferanse – en møteplass for gründere, næringslivsledere og andre som ønsker faglig påfyll, større nettverk og inspirasjon. I år holdes konferansen på Rosenholm Campus på Kolbotn, og vi håper på å få mange Gründer Girls med oss.

Temaet for konferansen er «Drøm – Handling – Vekst». Vi ønsker gjennom gode og lærerike foredrag, workshoper og uformelle samtaler å stimulere deltagerne til å tenke stort og tørre å skape vekst.
Vi er i ferd med å utforme et spennende program, og kan love dyktige foredragsholdere og mye tid til nettverksbygging. Sett av datoen allerede nå!
Mer informasjon om programmet legges fortløpende ut på Facebook-siden til Kvinnovasjon Follo og Østfold.
Pris 500,- pr pers.

 

Gründergirls julebord fredag 20. november

Hold av datoen, jenter!
Årets julebord blir på «Chambre de Fabel» i Fredrikstad, fredag 20. november kl 1900.
Vi lover julemoro, give-aways, topp stemning, god mat og drikke. Mer informasjon vil komme etterhvert, både på vår Facebook-side og her på våre nettsider.
Les mer om Restaurant Fabel her
Gled dere!