Bli en Gründer Girl!

Gründer Girls er et nettverk for kvinnelige gründere. Om du er nystartet, erfaren, eller om du bare har en drøm om å starte for seg selv. Målet for Gründer Girls er å være en felles plattform for kvinnelige gründere i Østfold som  utveksling av kunnskap og inspirerende historier blant . Nettverket er åpent for alle kvinner som ønsker å utvikle seg både faglig og personlig.

Vi deler kunnskap og inspirerer hverandre

Vi møtes for å dele kunnskap og bli inspirert av hverandre. Det er mange veier mot det å starte og drive egen bedrift, og det er alltid noe å lære av andre. Det arrangeres møter som gir deg mulighet til å  knytte  kontakter, få gode råd og bli inspirert til å fortsette. Gründer Girls inviterer også til medlemmer til spennende foredragsholdere og hyggelige middager.

Det lønner seg å være medlem

Du blir invitert til medlemsmøter der både egne medlemmer, eksterne gründere eller kompetente fagpersoner holder innlegg til inspirasjon og faglig påfyll. I tillegg utveksler vi erfaringer og lærer hverandre å kjenne slik at vi kan dra nytte av hverandres kompetanse. Gründer Girls er et hyggelig fellesskap!

Vi ønsker deg velkommen til vårt fellesskap!

Klikk her for å gå til innmeldingsskjema.